1/2

Time Warner Cable Courtyard Renovations

Location:

Platt Springs, SC

An underutilized space located within the center of the facility underwent a dramatic transformation in 2013.  A narrow 4,000 square foot corridor was redesigned to create an outdoor oasis for the staff of Time Warner Cable.

 

The redesigned space included ample seating and tables within smaller garden rooms separated by segmental block walls.  Other design elements include a vibrant colored canopy, soothing water features, vertical trellises, lush landscaping, and draped LED patio lighting.

 

Bloc Design provided the landscape architecture and civil engineering for the project.

Category:

Commercial

Courtyard/Plaza

Renovation

Bloc Design

2923 S. Tryon St. Suite 320. Charlotte, NC  28203

© 2019 by Bloc Design, PLLC.